Algemene voorwaarden

In- en uitschrijfprotocol
Bij het in- en uitschrijven van activiteiten, hanteren wij het ‘in- en uitschrijfprotocol‘ van „Aesculapius”. In dit document staat beschreven aan welke voorwaarden een lid moet voldoen om zich zonder (financiële) consequenties uit te schrijven voor een activiteit. Deze consequenties staan ook beschreven in het document.


Coronavirus

Het academische jaar is inmiddels begonnen, en gelukkig is het voor „Aesculapius” weer mogelijk om op een veilige manier activiteiten te organiseren. Tijdens deze activiteiten dienen wij ons te houden aan het ‘campusprotocol‘ van de Universiteit Leiden. Hieronder een aantal belangrijke punten om rekening mee te houden wanneer je naar een van onze activiteiten komt:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand van anderen. 
  • Was je handen met water en zeep direct voor en na deelname aan een activiteit.
  • Nies of hoest in je elleboog, of bedek je mond en neus met een tissue (niet met je handen). Gooi tissues direct weg en was je handen.
  • Bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging tot 38 graden of koorts: blijf thuis en laat je testen op het coronavirus. Meld je zo nodig af voor een ingeschreven activiteit
  • Wanneer jij of een van je huisgenoten positief getest is op het coronavirus: blijf minstens twee weken thuis en kom niet naar de activiteiten. Meld je zo nodig af voor een ingeschreven activiteit
  • Wanneer je in de afgelopen tien dagen bent teruggekeerd uit een land met een oranje of rood reisadvies waarvoor de overheid thuisquarantaine adviseert: blijf thuis en kom niet naar de activiteiten. Meld je zo nodig af voor een ingeschreven activiteit.

 

Alcohol- en drugsprotocol
Tijdens de activiteiten hanteren wij het ‘alcohol- en drugsprotocol‘ van „Aesculapius”. In dit document staat beschreven wat de regelgeving is rondom alcohol- en drugsgebruik tijdens „Aesculapius”-activiteiten.