Diesweek - Online Bedrijfsexcursie

Donderdag is het tijd voor de bedrijfsexcursie, deze wordt verzorgd door één van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld: Roche!

Roche is wereldwijd een van de toonaangevende life sciences bedrijven. Graag nodigen we jullie uit om in het kader van jullie lustrumweek een bedrijfsbezoek te brengen aan onze vestiging in Woerden. Vanwege de corona maatregelen is het bezoek helaas digitaal.

 

Wat kun je verwachten? Graag geven we een kijkje in de keuken, waarbij we ingaan op ons bedrijf, hoe het is om bij zo’n bedrijf te werken en wat we allemaal doen. Een aantal sprekers zal toelichten wat het dagelijkse werk precies inhoud:

  • Jonathan Briers is Chief Medical Officer en lid van ons Enabling Leadership Team. Jonathan is de medisch-inhoudelijke specialist.
  • Marielle Gallegos Ruiz is Outcome Data Manager. Marielle weet heel veel van data en hoe je daar slim gebruik van kunt maken in de gezondheidszorg.
  • Sophie Dusoswa is Precision Medicine Partner. Sophie is recent gepromoveerd en daarna overgestapt naar de farmaceutische industrie.
  • Matthijs van Heusden is Recruiter en kan van alles vertellen over werken bij Roche.

 

Kijk vooral ook eens op onze site roche.nl.

Deze sprekers geven een mooi overzicht van de activiteiten binnen ons bedrijf. Houd voor meer informatie over het programma en onderwerpen onze social media in de gaten. De activiteit vindt online plaats via Google Meets, dus schrijf je snel in om de link daarvan te ontvangen.

Praktische informatie

Datum:
11 maart 2021

Tijd:
13:00 – 15:00 uur

Deelnemerskosten:
Gratis