Inschrijvingen diesweek

Over twee weken vindt de diesweek al weer plaats! Alle activiteiten in de diesweek zijn terug te zien op de pagina activiteiten

Voor op de woensdag van de Lustrum Diesweek hebben wij een Online Escape Room voor jullie klaar staan! Schrijf je in met een groepje van 4 personen en wees ervan gegarandeerd dat jullie een spannende avond zullen hebben!! Let op: De uiterste inschrijfdatum is 08-03-2021 dit i.v.m. het feit dat jullie allemaal een pakketje thuisgestuurd zullen krijgen om de Escape Room te kunnen voltooien! Donderdag is het tijd voor de bedrijfsexcursie, deze wordt verzorgd door één van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld: Roche! Alhoewel het kantoor van Roche in Nederland geen productiefaciliteiten heeft, is er wel een programma opgesteld met onder andere een praatje over werken in de farmaceutische industrie. Houd voor meer informatie over het programma en onderwerpen onze social media in de gaten. De activiteit vindt online plaats via Google Meets, dus schrijf je snel in om de link daarvan te ontvangen.

En als afsluiting van de Lustrum Diesweek zal er door Leidsch Bier een leuke, leerzame en uiteraard lekkere bierproeverij met een online rondleiding georganiseerd worden.
Jullie kunnen een pakket met 4 biertjes met wat goodies ophalen bij nader te bepalen adres in Leiden en op Zoom een interessante uitleg krijgen over het brouwproces van bier. De uiterlijke inschrijfdatum is 07-03-2021, dit omdat de goodies ingepakt en opgehaald moeten worden. Dus schrijf je snel in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.